Eens in de zoveel tijd is het leuk een nieuwe look in huis te realiseren. Een beetje afwisseling en meegaan met de trends kan geen kwaad. Het zorgt ervoor dat je extra blij wordt van je woning. Een makkelijker manier om grote verschillen in huis te creëren, is door een wand op te vrolijken. Wij geven je 4 tips.  

1: De kracht van kunst

Ben je op zoek naar iets moois voor aan de muur? Kunst kan je interieur een boost geven. Het geeft karakter en persoonlijkheid aan je interieur. Leuk is ook om gebruik te maken van de kunstuitleen in Den Haag. Dan kies je uit mooie werken die je na verloop van tijd weer af kunt wisselen. Zo heb je een wand die nooit verveelt en kun je gebruik maken van allerlei verschillende collecties en stijlen. 

2: Verf met een extra functie

Wil je je wanden een nieuwe look geven? Dan kan je er al snel aan denken om ze te verven. Het verven van je muren is een makkelijker manier om snel een andere touch aan je woning te geven. Maar als je dat dan doet, kun je net zo goed voor speciale verf gaan. Denk bijvoorbeeld eens aan een magneetverf of krijtverf, zodat je op je muur kunt krijten. Wel zo origineel. 

3: Doe eens gek met spiegels

Wat daarnaast altijd leuk is om aan de wand te hangen, zijn spiegels. Los van het feit dat een spiegeltje aan de wand er leuk uitziet, is het ook nog eens een praktisch en functioneel object. Spiegels kunnen aansluiten bij allerlei woonstijlen. 

Ze zijn er in een mooi frame, met een bijzondere tint of in een unieke vorm. Denk aan een spiegel met bamboe frame of een spiegel die je op de vloer zet met een bronzen tint. Tegenwoordig bestaan er zelfs spiegels met geïntegreerde verlichting of spiegels die niet kunnen beslaan. Ideaal voor in de badkamer. Kortom: met spiegels is er van alles mogelijk. 

4: Foto’s maken een woning persoonlijk

Heb je het over wanddecoratie, dan kan je natuurlijk ook denken aan foto’s. Foto’s geven een persoonlijke touch aan je interieur. Print een paar mooie foto’s uit van vakanties of met vrienden. Veel mensen worden er vrolijk van om vaak naar de fotos te kijken en terug te denken aan mooie momenten. 

Het leuke van het ophangen van foto’s is dat je dat op allemaal originele manieren kunt doen. Zo kun je gaan voor grote lijsten die je symmetrisch ophangt, kun je een snoer maken waar je met kleine knijpers allerlei plaatjes aan hangt of juist een creatieve mix maken met allerlei verschillende lijstjes. Opties genoeg, het is maar net wat leuk bij je interieur past.