Een nieuwe taal leren is een fantastische bezigheid. Het is goed voor je ontwikkeling en maakt je zelfverzekerd als je bijvoorbeeld op vakantie bent of zaken doet. Volg een taaltraining en je maakt een vliegende start. Je zal mensen verbaasd doen staan van jouw nieuwe vaardigheden. Ja, je moet er tijd in investeren, maar dat wordt dubbel en dwars uitbetaald. Eigenlijk zijn er geen redenen te bedenken om geen taaltraining te volgen. Er worden hier een aantal verschillende taaltrainingen uitgelicht.

Zakelijk Engelse taaltraining volgen?

De Engelse taal is tegenwoordig in onze maatschappij een belangrijke schakel. Een schakel die als vaardigheid niet mag ontbreken. Veel van ons kennen de basis van de Engelse taal, maar als je jezelf verder door wilt ontwikkelen op zakelijk vlak ontkom je niet aan een Engelse taaltraining. Incompany taaltrainingen is de perfecte keuze om een zakelijk Engelse training te doen.

De zakelijk Engelse training bevat verschillende cursussen. Zo bestaat er de mogelijkheid om je Engelse taalvaardigheid te verhogen voor zakelijk situaties. Kan je leren goed telefoneren in het Engels, een onmisbare vaardigheid om met klanten te spreken. Er zijn ook cursussen zoals rapporteren in het Engels, academisch schrijven, presenteren in het Engels en zakelijk schrijven.

Je leert bij deze zakelijke Engelse taaltrainingen alles wat je moet weten om professioneel zaken te doen in het Engels. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en presenteer je jezelf op zo goed mogelijk beroepsmatige manier.


Nederlandse taaltraining voor anderstaligen

De taal Nederlands is voor veel buitenlanders een moeilijke taal om te leren en te begrijpen. Er gaat veel tijd inzitten om de taal eigen te maken en goed te leren spreken en lezen. Ook alle regels van spelling en grammatica zijn niet altijd even makkelijk. Deze taaltraining zorgt ervoor dat je je kennis over de Nederlandse taal vergroot. Ideaal geschikt voor buitenlanders die in Nederland komen wonen.

Maar vergeet niet dat wij als Nederlanders ook veel baat kunnen hebben bij deze taaltraining. Je kan bij deze cursussen je woordenschat vergroten en grammaticale kennis verbeteren. Daarnaast is het mogelijk om hulp te krijgen van een trainer die je bij verschillende soorten uitspraken helpt. Willen we niet allemaal meer dan goed Nederlands leren spreken en schrijven?

Verschillende talen binnen de taaltraining

incompany taaltraining

Naast Engels en Nederlands worden er binnen het taaltraining aanbod ook andere talen behandeld. Een taal als Chinees is als basis al moeilijk, maar om zaken te doen in China is een andere verhaal. Je leert tijdens de Chinese taaltraining alle tips and tricks als het aankomt op zaken doen in China. Je leert de cultuur kennen en wat wel en niet wordt geaccepteerd als het aankomt op communiceren met Chinese zakenmensen.

Dat Engels een veel gesproken taal is in de wereld spreekt voor zich. Maar wist je dat de Spaanse taal op nummer twee staat? Met de Spaans taaltrainingen kan je onder andere de basis leren om je Spaanse taalvaardigheid te verbeteren. Maar ook zijn er online cursussen om Spaans te leren schrijven en te spreken. Het is toch heerlijk als je op vakantie bent in een Spaanstalig land te communiceren met de mensen?

Ook zijn er taaltrainingen om Italiaans te spreken. Veel Nederlanders gaan op vakantie naar Italië door het stralende weer, prachtige natuur, oude steden en heerlijk eten. Waarom zou je dan niet een woordje Italiaans willen spreken? De Italianen vinden het fantastisch en waarderen het zeer als ze buitenlanders Italiaans horen spreken. De Italiaanse taaltrainingen bevatten basiscursussen, groepstrainingen en 1 op 1 sessies.

Waar wacht je nog op? Volg een taaltraining

Je kan er lang en breed over prakkiseren, maar maak de stap en volg een taaltraining. Het geeft een zelfverzekerd gevoel, maakt indruk en is goed voor je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk gebied als op zakelijk gebied heeft het volgen van een taaltraining alleen maar voordelen. Waar wacht je nog op?